Kaymakam Tanrıseven'den Tirelilere veda mesajı!

Kaymakam Tanrıseven'den Tirelilere veda mesajı!

Giresun Vali Yardımcılığı görevine tayini çıkan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven veda mesajı yayımladı.

Yazılı olarak yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Değerli Tireliler, 

Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım, 

19 Aralık 2016 tarihinde başladığım Tire Kaymakamlığı görevinden, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Giresun Vali Yardımcılığına atanmam münasebetiyle ayrılıyorum. 

Tire Kaymakamı olarak görev yaptığım süre zarfında Tire’nin bir marka kent olması için elbirliği ile var gücümüzle gayret sarf ettik. Tarım, hayvancılık ile buna bağlı ticaretin geliştirilmesi için çalıştık. Kentimizin adı “Sütün Başkenti Tire” olarak belleklerde yer edindi.  

Eğitimden sağlığa ciddi hamleler yapıldı. İlk göreve başladığımda “Tire’de yükseköğrenimin geliştirilmesi için çalışacağımızı” kaydetmiştim. 25 yıldır yüksekokulun bulunduğu ilçemizde ilk kez 250 kişilik öğrenci yurdunun temeli atıldı. Yeni fakülte ve yüksekokul bölümlerinin açılması için Ege Üniversitesi nezdinde girişimlerde bulunduk. Tire Devlet Hastanesinin başta başhekimi olmak üzere özverili çalışanları ile hem “Düzey 7” belgesi hem de “Akreditasyon” belgesi alarak sağlıkta kalitesini bir kez daha tescilledi. 

Eski köyler olan kırsal mahallelerimizde kilitli parke taşı, köprü ve menfez çalışmaları yaparak, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya katkı sağladık. Sosyal devlet ilkesi gereği “Kimsesizlerin kimsesi” olduk. Yaşlı, engelli, bakım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımıza devletin şefkatli elini hissettirdik. Şehit yakınları ve gazilerimizin sorunlarını kendi sorunlarımız bildik ve Vatanımıza hizmet eden kahramanlarımız ile yakınlarının hep yanında olduk. 

Tire’de turizmi canlandırmak için Turizm Haftası etkinlikleri ile festivaller düzenledik. Tire’nin bir huzur kenti olması için polis ve jandarmamız ile elbirliği ile çalıştık.  

Değerli Tireliler, 

Kıymetli Arkadaşlarım, 

Bugün Tire Kaymakamlığından ayrıldığımda, geldiğim zamana göre daha ileri bir noktadaki ilçeyi görmenin mutluluk ve huzuru içindeyim. İlçemize hizmet ederken, kamu kuruluşları, Tire Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları, girişimciler ve vatandaşlarımız ile hep iş birliği içinde olduk. Halkımıza hizmet noktasında çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. 

Bu vesile ile gittiğimiz Giresun’da da kapımızın değerli Tireli hemşehrilerimize hep açık olacağını belirtiyor, “Allah’a ısmarladık” diyerek hepinize selam ve saygılar sunuyorum. "
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum