Kaymakam Tanrıseven'e anlamlı hediye

Kaymakam Tanrıseven'e anlamlı hediye

Emekli bankacıdan Tanrıseven'e cami tablosu

Emekli olduktan sonra kendini resme adayan Mehmet Ali Soylu en beğendiği eseri olan Tire Suratlı Camii resmini Kaymakam Tanrıseven’e hediye etti. 

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir özel bankadan emekli olduktan sonra boş zamanlarını resim yaparak geçiren Mehmet Ali Soylu, sanat ve sanatçıya desteği ile bilinen Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.  

dsc_0065.jpg

Kaymakam Tanrıseven’in Alanya’da görev yaptığı dönemde kendisinin de Gazipaşa’da Banka Müdürü olarak bulunduğunu belirten Mehmet Ali Soylu, en sevdiği resim olan Tire Suratlı Camii’nin tablosunu Kaymakam Tanrıseven’e hediye etti. Soylu şunları kaydetti: 

“TANRISEVEN’İN ALANYA’DA EMEĞİ ÇOK” 

“Emekli olduktan sonra da Gazipaşa ve Alanya’ya gidiyorum. Her gittiğimde Alanya’da halen sayın Kaymakamımızın yaptığı çalışmalardan övgü ile söz edilmesi beni mutlu ediyor.  Kaymakamımız Tire’de de herkesi kucaklıyor; güzel hizmetler yapıyor. Ben de en beğendiğim tablomu ilçe Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e hediye etmek istedim. Sayın Kaymakamımıza yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum.” 

TANRISEVEN, SOYLU’YU TEBRİK ETTİ 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, kendisine tablo hediye eden Mehmet Ali Soylu’ya teşekkür etti. Tabloyu çok beğendiğini ifade eden Kaymakam Tanrıseven “Mehmet Ali Soylu’nun bankacılıktan emekli olduktan sonra sanatla uğraşması güzel bir davranış. Her zaman söylediğimiz gibi öğrenmenin yaşı yoktur. Kendisini tebrik ediyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.