Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ziyareti!

Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ziyareti!

Almanya’dan yaz tatili için memleketi Tire’ye gelen Mustafa Ira Sosyal Medya’dan yıl boyunca takip ettiği Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ziyareti yapmak istedi.

Tireli Körüklü çizme ustası rahmetli Lütfi Ira’nın Almanya’da yaşayan oğlu Mustafa Ira ve torunu İlayda Ira Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti.  Kaymakamlık Makamını arayarak randevu alan Tireli gurbetci Ira ve Kızı İlayda ayağının tozu ile Kaymakam Tanrıseven’i ziyaret etti. 

“ALMANYADAN SİZİ İLGİYLE TAKİP EDİYORUM” 

Ziyaret etme sebebi olarak Kaymakam Tanrıseven’in Tire’ye verdiği hizmetler olduğunu söyleyen Ira sözlerini şöyle sürdürdü:  

“Almanya’dan yıl boyunca Sosyal Medya ve haber sitelerinden sizi takip ettim gerçekten Tire için özveri ile çalışıyorsunuz. Aklımda hep Tire’ye geldiğimde sizi ziyaret etmek vardı. Son zamanlarda el sanatları ustalarına verdiğiniz değer bizleri çok memnun etti.  

“MÜLKİ AMİR HALKIN ARASINDAYSA SORUN YOK” 

Benim de rahmetli babam Tire ‘de körüklü çizme ustasıydı. Rahmetli babamın bir sözü vardı ‘Oğlum bir yerde mülki amir halkın içinde ise o yerde sorun yok demektir.’ Sizler de Tire’de vatandaşla bütünleşmiş bir durumdasınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.”  

dsc_0005.jpg

KAYMAKAM TANRISEVEN “BİZ VATANDAŞ İÇİN VARIZ” 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tireli Gurbetçi vatandaş Mustafa Ira ve İlayda Ira’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  

Tanrıseven “Almanya’dan Tire’de neler olup bittiğini takip edip bizlere teşekkür için gelmişsiniz. Ziyaretinizden bende çok memnun oldum. Bende sizlere teşekkür ediyorum. Tire’de yaklaşık 3 yıldır görev yapıyorum. Tire’yi marka kent yapmak ve vatandaşımıza hizmet etmek göreve geldiğim ilk günden beri hedefimiz oldu. Mesai mefhumu gözetmeden vatandaşımızın huzuru için çalıştık. Bize gelemeyene biz gittik.  

“SON USTALARA SAYGI” 

El sanatları alanında da bir farkındalık yaratarak Tire’nin yok olmaya yüz tutan el sanatları ve onların son ustalarını ziyaret ederek mesleklerin devam edebilmesi adına bir projeyi hayata geçirmek için çalışma başlattık. Siz de bir El sanatı ustasının oğlusunuz. Babanız da Tire için yıllarca emek vermiş. Kendisine Allah’tan rahmet diliyor, bu güzel ziyaret için tekrar teşekkür ediyorum.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.