Kaymakamdan Karabağlar’a Müjde!

Kaymakamdan Karabağlar’a Müjde!

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özğür Öneği, Karabağlar’a bu yıl, 6 halı saha ve 2 açık yüzme havuzu yapılacağı müjdesini verdi.

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Karabağlar'da faaliyet gösteren spor kulübü temsilcilerinin taleplerini dinledi. Kaymakam Öneği, Karabağlar'ın spor yapısına, sporcu kimliğiyle kamuoyu tarafından daha çok tanınan İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın İzmir'e büyük katkılar verdiğini hatırlatarak yaptığı açıklamada,  Karabağlar'da önümüzdeki süreçte yerleri belirlenmiş olan 6 halı sahanın Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılacağını söyledi.  

Karabağlarlı gençlerin,  spora olan düşkünlüğünü ve yatkınlığını en iyi şekilde bilinlenden olduğunu belirten Kaymakam Öneği, "Gençlerimizin sporla hayatını iç içe geçirmesi için ilçemizde büyük yatırımlar yapmaya çalışıyoruz. Bu amaçla belirlediğimiz 6 okulun büyük bahçesine halı  saha yapacağı ve gençlerin kullanımına sunacağız. Daha önce bir tane olan açık havuz yüzme alanımıza da bu yıl iki tane daha ekleyeceğiz. Malum salgından dolayı yatırımlarımızı erteleyerek de olsa gerçekleştirip, gençlerimizin daha çok sporla içi içe alması için gayret göstereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.