Kaymakamı Ali Rıza Çalışır vatandaşlarla bayramlaştı!

Kaymakamı Ali Rıza Çalışır vatandaşlarla bayramlaştı!

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Huzurevi, Karşıyaka Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası ile şehit ailelerini ziyareti sürdürdü.

Karşıyaka Kaymakamı Sayın Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, SYD Müdürü Muhittin Edirne ve Muhtar Rahmi Nalbant ile birlikte Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzur Evi’ni ziyaret ederek huzur evi sakinleri ile bayramlaştı, onlarla bir süre sohbet etti.

Bayramlaşması sırasında huzurevi sakinlerinin yakından tanıdığı Kaymakam Çalışır ve eşi ile yakın sohbet etmeleri dikkat çekti.  Kaymakam Çalışır ve eşi ile beraberindekiler tek tek ellerini öptükleri huzurevi sakinleri ile birlikte bayram tatlısı yedi, bol bol sohbet etti. 

dsc_7311_001.jpg

Yuvanın çocuklarından çikolata ve kolonya

Kaymakam Çalışır ve eşi ile birlikte İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, SYD Müdürü Muhittin Edirne’nin Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasını ziyaretinde Sevgi Evleri yöneticileri ve yuvanın çalışanları karşılarken, Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasındaki çocuklar ise Kaymakam Çalışır ve beraberindekilere çikolata ve kolonya ikram etti.

Kaymakam Çalışır ve beraberindekiler sevgi evlerinde kalan çocukların kaldıkları daireleri gezdi. Çocuklar ile bayramlaşıp sohbet ettiler.

dsc_7368_001.jpg

Çocuklar için yapılan 3 oda ve bir salondan oluşan daireleri gezen ziyaretçiler, çocukların yaşam alanları olan daireleri beğendiler ve ilgililere teşekkür ettiler. Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası yönetici ve çalışanları ile bayramlaşmadan sonra şehit ailelerine bayramlaşmaya gidildi.

Kaymakam Çalışır ve beraberindekiler daha sonra şehit ailelerini ziyaret ederek onlarla bayramlaştılar. Bayramlaşmada Müftü Gürler tarafında şehitler için dualar okundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.