Kaynatıp suyunu içerseniz sigaranın zehrini atıyor!

Kaynatıp suyunu içerseniz sigaranın zehrini atıyor!

Mucize besini kaynattığımızda suyunu içerseniz akciğerleri temizliyor!

Vücudun yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesi için büyük bir öneme sahip olan akciğerleri temizleyen besinler ile sağlığınızı koruyun. Hava kirliliği, sigara kullanımı vb. nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan akciğer hastalıklarını önleyen ve tertemiz akciğerlere sahip olmanızı sağlayacak o besinler neler, gelin birlikte göz atalım.


Günlük beslenme listenizde yapacağınız ufak değişiklikler ile akciğerinizde meydana gelebilecek sağlık sorunlarını önleyebilirsiniz. Akciğeri temizlediği tespit edilen besin türleri çok daha sağlıklı bir vücuda sahip olmanızın anahtarı olabilir. İşte akciğeri temizleyen besinler ve uygun kullanım şekilleri…
 

Keçiboynuzu

Sigara içen birisi iseniz sigaranın vücudunuza verdiği zararları önlemek için 5 tane keçiboynuzu 1 litre suyun içinde kaynatarak günlük biçimde tüketebilirsiniz.
 

Sarımsak

Sarımsak içinde bol miktarda yer alan alisin kimyasalı akciğerleri temizleyen yapısı ile dikkat çeken bir ürün. 
 

Zencefil

Akciğerleri temizleyen ürünler arasında zencefil de ilk sırada yer alıyor. Güçlü antioksidan etkileri olan zencefil, atıkları ve muskuları vücuttan atması sebebi ile sıklıkla tüketmeniz tavsiye ediliyor.
 

Okaliptüs

Doğal bir antibiyotik olan okaliptüs bitkisi yağlar yönünden zengin bir bitki. İçerdiği uçucu yağlar sayesinde akciğer enfeksiyonlarına iyi gelen okaliptüsün diğer faydalarından birisi de kan basıncını arttırarak kanı çoğaltır. 
 

Ebegümeci

Kaynar suyun içine 1 miktar ebegümeci atın, kaynatın ve 6 saat sonrasında aç karnına tüketin. Günde bir bardak bu karışımdan tüketerek akciğerlerinizin tamamen temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Ebegümeci aynı zamanda akciğer kanserini de önleyen bir karışım olarak dikkat çekiyor.
 

Ekinezya

Ekinezya bitkisinin kökleri akciğer enfeksiyonlarına iyi gelen yapısı ile tercih edilir bir bitki türü olabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.