Kayseri'de Bombalı Terör Saldırısı: 14 Şehit 54 Yaralı

Kayseri'de Bombalı Terör Saldırısı: 14 Şehit 54 Yaralı

Erciyes Üniversitesi önünde askerleri taşıyan halk otobüsüne bombalı terör saldırısı düzenlendi.

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların bulunduğu bildirilirken, olay yerine ambulanslar sevkedildi.

Düzenlenen terör saldırısının bombalı araçla düzenlendiği öğrenilirken saldırıda Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli er ve erbaşları taşıyan özel halk otobüsünün hedef alındığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı açıkladı...

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genelkurmay Başkanlığı düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit olan asker sayısının 13 yaralı asker sayısının ise 55 olduğunu açıkladı.

Patlamanın terör saldırısı olduğu netleşirken, otobüsün önüne bomba yüklü bir aracın direksiyon kırmasının ardından gerçekleştirilen terör saldırısında araçta bulunan çarşı iznine çıkmış askerlerden 9'unun şehit olduğu öne sürüldü.

15541221_10154801373875489_148768736920040093_n.jpg

Halk kan vermeye gidiyor

Kayseri'de düzenlenen terör saldırısının ardından Kayserililer kan bağışı yapmak için hastaneye yığıldı. Kızılay'da görevli bir kişi her türlü kan grubundan stoğun olduğunu ancak yine de kan vermek için Kızılay aracını bölgeye yakın bir noktaya getirdiklerini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.