Kayyum atanan belediyelerde gerginlik!

Kayyum atanan belediyelerde gerginlik!

Gerginlik Diyarbakır'a da sıçradı.

PKK-KCK ve FETÖ’ye yardım ve destek verdiği gerekçesiyle, 28 belediye kayyum atandı. Görevlendirilen, kayyumlar bu sabah saat 09:00 itibariyle görevlerine başladı. 2 il, 24 ilçe ve 2 beldeye kayyum ataması sonrası sözkonusu belediyelerin önünde güvenlik güçleri tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınarak, belediye binalarında aramaların yapıldı. Bazı belediye binalarında gerginlik yaşandı.

TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Hakkari Belediyesi’ne kayyum atanmasının ardından binaya dev Türk bayrağı da asıldı.  “Özyönetim” açıklamaları nedeniyle belediye eş başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi’nin tutuklu bulunduğu Hakkari Belediyesi’ne, Kanun Hükmünde Kararnameyle Vali Yardımcısı Cüneyit Epcim kayyum olarak atandı. Vali Yardımcısı Epcim, sabah saatlerinde görevine başladı. Yoğun güvenlik önlemeleri alındıktan sonra belediye binası Türk bayraklarıyla donatıldı

KAYYUM OLARAK ATANAN KAYMAKAM ESNAFI ZİYARET ETTİ

Muş’un Bulanık Belediyesi’ne kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, esnafı ziyaret etti.Esnafların ve vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Kaymakam Şahin, belediyeyle ilgili vatandaşların sorun veya önerilerini her zaman dinlemeye hazır olduklarını, vatandaşlara hizmet için geldiklerini söyledi. Şahin, Bulanık Belediyesi bünyesinde şikayet kutusu oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.