Kazaya yardım eden kişiye otomobil çarptı!

Kazaya yardım eden kişiye otomobil çarptı!

İzmir'in Menemen ilçesi, Seyrek yol ayrımında motosikletin devrilmesi sonucu yaralanan iki kişiye yardım eden adama, hafif ticari araç çarpıp olay yerinden kaçtı.

İzmir Çevre Yolu Menemen Seyrek yol ayrımı yakınlarında meydana gelen olayda, M.Ö.'nün kullandığı plakası belirlenemeyen bir motosiklet, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Meydana gelen kazada, M.Ö. ve motosiklette yolcu konumunda bulunan E.Ş. yaralandı. Kazayı gören bazı sürücüler, yaralılara müdahale etmek için araçlarını emniyet şeridine park ederken, M.Ö. ve E.Ş.'ye müdahale eden S.T.'ye olay yerinden geçen henüz plakası belirlenemeyen hafif ticari araç çarparak olay yerinden kaçtı.

basliksiz-12-eald-cover.webp

3 kişi yaralandı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan M.Ö. ve E.Ş., Menemen Devlet Hastanesine götürülürken, S.T. Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Çarpıp kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlatıldı

Öte yandan polis ekipleri, kazada yaralılara müdahale ederken S.T.'ye çarpıp kaçan hafif ticari sürücünü yakalamak için başlattı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.