Kazı Kazan'dan 100 Bin TL Kazandı; Bayi Onu Dolandırdı

Kazı Kazan'dan 100 Bin TL Kazandı; Bayi Onu Dolandırdı

100 Bin TL kazandı; bayi onu 100 TL ile gönderdi.

Ali İhsan ÇİFTÇİ / MEDYA EGE (ÖZEL) - İzmir'de akıl almaz dolandırıcılık... Konak ilçesi Alsancak semtinde kazı kazan oynadığı bayiden 100 bin TL ikramiye kazanan 59 yaşındaki Üzeir İblik, oyunu oynadığı bayi tarafından dolandırıldı. 100 bin TL kazandığı kazı kazan kuponunu bayiye gösteren İblik'in elinden kuponu alan bayi, ''Bunlara 100 TL'den fazla ikramiye çıkmaz'' diyerek kendisine 100 TL verdi ve talihsiz adamı kandırdı.

Daha sonra Şirinyer'de bir Milli Piyango bayiine durumdan bahseden Üzeir İblik, bilet satıcısının verdiği bilgiler üzerine dolandırıldığını anladı ve soluğu Alsancak'ta 100 bin TL ikramiye kazandığı bayide aldı. Bayiden aldığı 100 TL'yi iade edip ikramiye çıkan kazı kazan kuponunu yeniden almak isteyince, bayi kuponu yırtıp attığını söyledi. Yırtılmış halini görmek isteyen adam bu isteğine de yanıt alamadı. Dolandırıldığını anlayan Üzeir İblik, durumu polise ihbar etti. Polisler ihbar üzerine geldiklerinde de bayi, İblik'e verdiği 100 TL'yi inkar etti. 

Bayiden şikayetçi olan Üzeir İblik ve dolandırıcılıkla suçlanan bayi H.A. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü, Alınan ifadelerin ardından durum savcılığa intikal ettirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.