Kazım Yevimli çiftçilerin sorunlarını dinledi

Kazım Yevimli çiftçilerin sorunlarını dinledi

Saha çalışmalarını Menderes ilçesinde devam ettiren CHP İzmir 1 Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, çiftçilerin sorunlarını dinledi.

CHP İzmir 1 Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, Menderes’teki saha çalışmalarına devam ediyor. Barbaros, Küner, Çamönü, Ataköy ve Çileme mahallelerini gezen Yevimli burada vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi, istek ve taleplerini dinledi.

MAHALLE ZİYARETLERİ

Muhtar Harun İbiş Aydın ile Küner Mahallesi’nin sorunlarını dinleyen Yevimli daha sonra ilçenin esnafını unutmadı. Yol üzerinde Leyla-Güler Beniz’in mekanına uğrayan Yevimli, esnafla sohbet etti.

menderes-kazim-yevimli-5.jpg

ÇİFTÇİLERİ UNUTMADI

Mahalle gezilerinin ardından rotasını ilçede tarımla uğraşan çiftçilere çeviren Yevimli, artan girdi maliyetlerinin belini büktüğü bilinen çiftçilerin sorunlarını dinledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Eğer milletimizin büyük çoğunluğu çiftçi olmasaydı, biz bugün dünya üzerinde olmayacaktık" sözlerinden hareketle çiftçiliğin geçmişten günümüze Türkiye’nin en büyük değerlerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Yevimli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da çiftçilerin sorunlarına hakim olduğunu bildirerek, “Az daha sabretmemiz gerekiyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ekip arkadaşları Türkiye’nin bütün sorunlarına hakim. Çiftçi kardeşlerimiz için de önemli projeler üretiyorlar. İktidara geldiğimizde çiftçi kardeşlerimizin yüzü gülecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum