Keçe portreleriyle sokak hayvanlarına destek!

Keçe portreleriyle sokak hayvanlarına destek!

Ayşen Soysaler, evcil hayvanların fotoğraflarını keçe portrelerine işleyerek elde ettiği gelirle sokak hayvanlarına umut oluyor. 

Asıl mesleği muhasebe olan İzmir’li hayvansever, hayvan sevgisiyle hobisini işe dönüştürdü. Dört yıl önce tanıştığı keçe işleme işine hayvanseverliği sayesinde başladığını belirten Ayşen Soysaler, evinin bir odasını atölye olarak kullanarak sevimli dostların keçe portrelerini yapıyor. Sosyal medya hesabı olan “pisi_atolye” üzerinden aldığı siparişler sayesinde sokak hayvanlarının mama ve tedavilerini gerçekleştirerek onlara destek oluyor. 

whatsapp-image-2019-08-18-at-14.00.27-(2).jpeg

İlk olarak kendi kedisinin portesini yaparak birebir keçe portresi çalışmalarına başlayan Soysaler, daha önce de bez bebek yapımıyla ilgilendiğini belirtti ve ekledi: “İnsanlar evlerindeki can yoldaşı olan evcil hayvanlarının fotoğraflarını göndererek onları kalıcı bir anıya dönüştürmeyi çok sevdi, tabi ben de bu şekilde çalışmayı.” 

whatsapp-image-2019-08-18-at-14.00.27.jpeg

Evcil hayvanlarının portrelerine sahip olanlar hem kalıcı bir anıya sahip oldukları hem de sokak hayvanlarına yardım ettikleri için Ayşen Soysaler’e destek oluyor. Bir keçeyi 3-4 gün gibi kısa bir süre içinde bitirdiğini belirterek yakın zamanda el emeği olan portrelerine Atatürk portresini de eklemek istediğini dile getirdi. 

whatsapp-image-2019-08-18-at-14.00.28.jpegwhatsapp-image-2019-08-18-at-14.00.28-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.