Keçifest sahnesinden Gülşen'e destek

Keçifest sahnesinden Gülşen'e destek

Keçifest'in ana sahne performanslarında sanatçılar yasaklara tepki göstererek tutuklanan pop müzik sanatçısı Gülşen'e destek verdi.

3’üncü defa gerçekleştirilen Keçifest, ilk defa çadır konaklamalı olarak müzikseverlere kapılarını açtı. Pazar gününe dek kesintisiz müzik şöleninin yaşanacağı Keçifest’te ana sahnede Pentagram, Moğollar, Perdenin Ardındakiler, Dedublüman, Sedef Sebüktekin, Batu Akdeniz ve Galiz sahneye çıktı. İkinci sahnede The Family Rock Project, Funkenstein, Tezgah ve Buket Tüzün Trio başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

Türkiye'nin sanat ve performans festivali Keçifest, bugün de dopdolu bir program ile devam ediyor. İzleyicileri ana sahnede Hayko Cepkin, Yüksek Sadakat, Ozbi, Niyazi Koyuncu, Mavi Gri, Mengene ve Erdal Bayrakoğlu konserleri, ikinci sahnede The Ayılar, Sis, Petipay ve Arteks bekliyor. Ercan Kesal'ın edebiyat söyleşisi ve tiyatrocu Hamit Demir'in tiyatro atölyesi de bugün festivalde yer alıyor. Ressamların ve heykeltıraşların çalışmaları ise sürüyor.

d300ed48-5a74-4124-8d61-09ed146bb12a.jpg

Gülşen’e destek

Birbiri ardına gelen eğlence ve festival yasakları, Keçifest sahnesinde ve festival alanında etkisini gösterdi. “Biat değil İnat” sloganıyla gerçekleştiren Keçifest’in ana sahne performanslarında sanatçılar yasaklara tepki göstererek hukuksuzcu tutuklanan şarkıcı Gülşen’e destek verdi. Moğollar Grubu, sahnesine şarkıcı Gülşen’in fotoğrafını yansıttı, “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır” sloganını attı.

kecifest-heykel.jpg

kecifestsanat.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.