Kelepçe müzikseverlerle buluştu.

Kelepçe müzikseverlerle buluştu.

Son günlerin en çok konuşulan ve yakından takip edilen aranjörü,  AHMET KORHAN  "KELEPÇE" ismini taşıyan ilk albümüyle Ağustos ayının sonunda müzikseverlerle buluştu.

 

ROTA Kurumsal ve EFLATUN MÜZİK işbirliğiyle Ağustos 2016 sonlarında yayınlana single parçası "KELEPÇE" Kreatif Direktörlüğünü Melih Ahmet,  Aranjörlüğü Ahmet Korhan, Mix-Mastering Tarık İster, vokal Ceylan Bayar ve Söz- Beste Ahmet Çiftçi’nin yaptığı "KELEPÇE" single çalışması alışılanın dışında, yeni stili ve tarzı ile müzikseverlerin beğenisine sunuldu.Uzun yıllar süren sessizliğini geçtiğimiz günler içerisinde yayınladıkları "KELEPÇE"  adlı single ile bozan AHMET KORHAN, şimdi de yeni albümler için çalışmalara başlıyor.

"KELEPÇE" adlı single çalışmasının ön hazırlıkları 5 ay sürdü ve kayıtları ROTA MÜZİK tarafından düzenlendi.  AHMET KORHAN  yenilikçi stili ile son günlerin en parlak DJ Prodüktör’leri arasına girmeye aday görünüyor.

"KELEPÇE" adlı single’ın İstanbul’da başlayan klip çekim çalışmaları Ayvalık’ta  bir gece kulübünde tamamlandı.

AHMET KORHAN EDM türünde yaptığı KELEPÇE adlı single ve yeni çalışmalarıyla Türkiye’de iyi bir çıkış yapacağını ifade ediyor.

Kendisini destekleyen birçok klüp ve radyo DJ’lerine teşekkür eden AHMET KORHAN, önümüzdeki günlerde yeni stüdyo çalışmalarına başlayacağını,  yeni çalışmalarında da yeni stili ile fark yaratacağını ifade etti. Tüm singe ve albüm çalışmalarında; dinleyicisini arabasında, eğlence kulüplerinde, evlerinde, kısacası yaşamın her anında ve her yerinde eğlendirip, mutlu edecek parçalar yapmayı amaçladığını söylüyor.

AHMET KORHAN ‘’İnsanın sevdiği şey ile uğraşması ve hayalinin peşinden gitmesi gerektiğini ifade etmekle birlikte, kimi zaman karamsarlığa düşülse bile yine, yeniden insanın hayalinin peşinde gitmesi ve umudunu hiç yitirmemesi gerektiğinin altını çiziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.