Kelime Savaşı, sosyal medyada büyük ilgi gördü

Kelime Savaşı, sosyal medyada büyük ilgi gördü

Sosyal Trivia oyunu Kelime Savaşı sadece 2 ayda 6 Milyon kişiye ulaşarak Apple'ın yayınladığı 2019 yılının en çok indirilen oyunları listesinde üçüncü oldu.

Kelime Savaşı, oyuncularının paylaştığı eğlenceli oyun görüntüleriyle Twitter ve Instagram'da sosyal medya fenomenine dönüşmüş ve yayına girdiği hafta en çok indirilen oyunlar listelerinde ilk sıraya yerleşmişti."Kırılan şeyler" sorusuna verilen "Kalp" cevabı gibi eğlenceli içerikleri 6.6 Milyondan fazla beğeni, 66 Binden fazla yorum alarak 95 Milyon erişime ulaştı. Oyuncularının yüzde 40'ı kadın ve yüzde 80'i 35 yaş altında olan oyun Almanya'da da en çok indirilen 5. Trivia oyunu olmayı başardı.

29 Ekim günü Kelime Savaşı oyuncuları, her soru için doğru sayılan "Yaşasın Cumhuriyet" ve "Bayramımız Kutlu Olsun" cevaplarını 2.7 Milyon kez vererek Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladılar. Mynet CEO'su Bilgen Aldan; “Çok genç, çok yaratıcı bir kitle oyunumuzu oynuyor. Bu kadar kısa sürede gösterilen ilgi ve sorulara verilen yaratıcı cevaplar için çok teşekkür ederiz. Almanya’da da iyi giden oyunumuz için yurtdışı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kelime Savaşı Apple AppStore ve Google Play Store'dan cep telefonlarına ücretsiz olarak indirilebiliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.