Kemal Kılıçdaroğlu İzmirlilerden söz aldı! Söz verdi!

Kemal Kılıçdaroğlu İzmirlilerden söz aldı! Söz verdi!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Gündoğdu Meydanında binlerce İzmirliye hitap etti.

MEDYA EGE - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile 14 Mayıs Seçimleri öncesi İzmirlilerin karşısına çıktı.

İzmirlilere "Kuruluşun ve kurtuluşun, Hasan Tahsinlerin kentindeyiz. Benim umudum sizlersiniz" cümleleri ile seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında toplumun tüm kesimlerini kucakladı.

14.jpg

Gençlere, çiftçilere, üreticilere, emeklilele seslenen Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı iktidarında emeklilere Kurban Bayramı'nda 15 bin lira verileceğini duyurdu.

KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASININ SATIR BAŞLARI:

Türkiye'nin içine düştüğü bu durumdan Türkiye'yi birlikte çıkaracağız. Söz mü? Ne olursa olsun tüm engelleri yıkacağım, Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağım.

Sevgili gençler iyi misiniz? Sizden tek isteğim; sandığa gidin. Bir yakınınızı ikna edin ve sandığa gidin. Türkiye'nin bu çıkmazdan çıkabileceğini onlara anlatın. Söz mü? Ben de size söz veriyorum; bu ülkeye baharı, kardeşliği getireceğim. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir ülkeyi inşa edeceğim; göreceksiniz.

25.jpg

Hepimizin karnı doyacak. Kazanacağım; tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemem, yedirmem. Onlar yandaşları için çalışıyor; Bay Kemal halk için çalışır.

55.jpg

İşsiz olan bir çocuk evdeyse, ne annede ne babada huzur yoktur. Bugün milyonlarca evde huzursuzluk var. Bu tabloyu ters yüz etmemiz lazım. 100 bin öğretmen ataması yapacağız.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sonrası Millet İttifakı temsilcileri sahneye çıkarak İzmirlileri toplu olarak selamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.