Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Kirişci'ye sert tepki!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Kirişci'ye sert tepki!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin Venezuela'da yaptığı konuşmaya sosyal medya hesabından tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kendisini yabancılara şikayet eden bir bakan var" ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin Venezuela gezisinde "Biz hayvancılık yapıyoruz; hayvanlarımıza pizzacıdan pizza, burgerciden burger ısmarlar gibi dışarıdan yem alıp, yediriyoruz" ifadelerini kullanması üzerine sosyal medya hesabından tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Öyle bir atanmışlar hükümeti yarattı ki Erdoğan, ne ar kaldı ne devlet namusu" dedi.

1604928862676-kemel.jpg

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kirişci'nin bu açıklamasına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda "Biz hayvanlarımıza pizzacıdan pizza, burgerciden burger ısmarlar gibi dışarıdan yem alıp öyle yediriyoruz." demiş Sarayın bakanı. Kendisini yabancılara şikayet eden bir bakan var. Öyle bir atanmışlar hükümeti yarattı ki Erdoğan, ne ar kaldı ne devlet namusu. Hemen istifa hemen!" ifadelerine yer verdi.

374689-825x576.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.