Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a sert çıkış

Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Portakal'a sert çıkış

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayının çıkışı sonrası Gazeteci Fatih Portakal'ın iddialarına cevap vererek, "Ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir, Çukurluktur" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, seçim çalışmaları sırasındaki bir konuşmasında “Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” dedi.

Gazeteci Fatih Portakal bu sözlerin ardından bir canlı yayında, “Talimatı kanıtlayamam ama Kılıçdaroğlu’ndan geldiğini bile düşünüyorum. Bak bu kadar da net konuşuyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu X hesabındaki paylaşımıyla Portakal’a yanıt verdi: “‘İspatlayamam ama’ diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir, çukurluktur.”

“PARTİSİNİN KÖTÜLÜĞÜNÜ İSTEYEN BİR GENEL BAŞKAN NAMERTTİR”

Böyle bir talimat vermeyi aklının ucundan bile geçirmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir genel başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da namerttir” diye yazdı.

Kılıçdaroğlu, Portakal’ın sözlerini iktidarın seçim sürecinde yaptığı montaj videolara benzetti:

“Fatih Portakal, senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur, müfterilerden yine Allah’a sığınıyorum. Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.