Kemal Sümer: Bakkalın sorunlarını çözeceğiz

Kemal Sümer: Bakkalın sorunlarını çözeceğiz

Değişim ve gelişim felsefesiyle sektöre yenilikçi çözümler getirmek istediklerini belirten İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası (İZBAKBAY) Başkan Adayı Kemal Sümer, bakkal esnafının bir türlü çözülemeyen sorunlarının takipçisi olacağını söyledi.

Artık bir değişim zamanının geldiğine dikkat çeken İZBAKBAY Başkan Adayı Kemal Sümer, “Yıllardır hem bakkalcılık sektöründe hem de sivil toplum kuruluşlarındaki görevlerim sayesinde elde ettiğim deneyimleri, yeni dönemde İZBAKBAY'ın güçlenmesi için kullanmak istiyorum. Ben ve yönetim kurulu üye adayı arkadaşlarımla birlikte yıllardır kemikleşen sorunların artık çözülmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle Ocak ayında gerçekleşmesi beklenen genel kurulda adaylığımızı koyduk” dedi.

izbakbay-aday-yk.jpeg

7 gün 24 saat bakkalların yanlarındayız

Amaçlarının İzmir genelinde hizmet veren 6 bin civarındaki bakkal esnafının sorunlarına kalıcı çözümler getirmek olduğunu kaydeden Kemal Sümer, şöyle devam etti: “Bakkal esnafı, sorunlarının çözümü için muhatap bulmakta zorlanıyordu. Onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz. Artık bizlere 7 gün 24 saat telefonla ulaşabilecekler. Bakkallarımızın şikayet ve isteklerini takip edecek ve çözüm için ne gerekiyorsa yapacağız. Oda üyelerimize yönelik etkinlikler yapacağız. Onların zor günlerinde yanlarında olabilmek için bir fon kuracağız ve ihtiyaç halinde bu fondan ekonomik destek sağlayacağız. Ayrıca bakkallara özel sağlık sigortası ve işyeri sigortası imkanları sunacağız.

kemal-sumer.jpeg

Güvenliği artırmak için kamera sistemi kurulması için projelerimiz hazır. Ayrıca işlemlerin hızlanması için barkod okuyucu sistemi de getireceğiz. İZBAKBAY bünyesinde hizmet verecek plasiyerler ile birlikte bakkalların siparişlerini alarak adrese teslim edecek bir sistem getireceğiz. Fabrikalardan toptan olarak alacağımız bu ürünler onlara fiyat anlamında da avantaj sağlayacak. Oda bünyesinde hizmet veren 5 toptan satış mağazasını da 10'a çıkartacağız”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.