Kemal Sümer: Bakkallara Destek İçin Projeler Hazır

Kemal Sümer: Bakkallara Destek İçin Projeler Hazır

Yüksek enflasyon nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan bakkallara nefes aldıracak projelerle yönetime talip olduklarını söyleyen başkan adayı Kemal Sümer, "Bakkallara destek için projeler hazır" dedi.

Sorunlara kalıcı çözümler getirmek için yola çıktıklarını ve bakkallara ekonomik anlamda destekler sunacaklarını kaydeden İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Kemal Sümer, TAPDK bedeli ve üye aidatlarının oluşturulacak bir sistem çerçevesinde ödeneceğini müjdeledi. Bakkallara destek için harekete geçtiklerini kaydeden Sümer, İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası üyelerinden oluşturulacak bir kooperatifle uygun fiyatlarla mal alımları yapacaklarını dile getirdi.

Sümer, “Bakkal ve marketlerimiz için yiyecek, içecek, temizlik malzemesi ve tekel gibi ürün kalemlerinde üretici fabrikalarla görüşüp yüksek miktarlarda alım yaparak uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri vatandaşlara sunmak için çalışıyoruz. İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası bünyesinde kuracağımız kooperatifte hem servis araçlarımız hem de istihdam edeceğimiz plasiyerler ile birlikte bakkalların siparişlerini alarak adrese teslim edecek bir sistem getireceğiz. Oda esnafımızın çıkarları doğrultusunda özellikle nüfusu yoğun olan bölgelerde dağıtım noktaları oluşturarak bakkallarımızın beklentilerine hızlı yanıt vereceğiz. Şu anda 5 yerde bulunan satış noktalarını da 10'a yükseltmek istiyoruz. Yönetime geldiğimizde tüzük değişikliğine giderek en fazla iki dönem üst üste başkanlık yapılacak bir sistem getireceğiz. Seçimden seçime değil her zaman bakkalların yanında olacağız ” ifadelerini kullandı.

kemal-sumer.jpeg

DEĞİŞİM VAKTİ GELDİ

Artık bir değişim zamanı geldiğine dikkat çeken Kemal Sümer, hem bakkalcılık sektöründe, hem de sivil toplum kuruluşlarındaki görevleri sayesinde elde ettiği deneyimleri İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası'nın güçlenmesi için kullanmak istediğini vurguladı.

Sümer, “Bakkal esnafı, sorunlarının çözümü için muhatap bulmakta zorlanıyordu. Onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz. Bakkallarımızın şikayet ve isteklerini takip edecek ve çözüm için ne gerekiyorsa yapacağız. Onların zor günlerinde yanlarında olabilmek için bir fon kuracağız ve ihtiyaç halinde bu fondan ekonomik destek sağlayacağız. Ayrıca bakkallara özel sağlık sigortası ve işyeri sigortası imkanları sunacağız. Güvenliği artırmak için tamamen ücretsiz şekilde kamera sistemi kurulması için projelerimiz hazır. Ayrıca işlemlerin hızlanması için barkod okuyucu sistemi de getireceğiz. Ücretsiz muhasebe ve avukatlık imkanlarını sunacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.