Kemal Sümer'den birlik ve dayanışma vurgusu

Kemal Sümer'den birlik ve dayanışma vurgusu

6 Şubat'ta yapılacak Genel Kurul öncesinde birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapan İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Kemal Sümer, şeffaf bir yönetim anlayışıyla göreve talip olduklarını söyledi.

Saha ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Kemal Sümer, yüksek enflasyon nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan bakkal ve bayilere nefes aldıracak projeler hakkında bilgi verdi.

Artık bir değişim ve gelişim zamanının geldiğini vurgulayan Sümer, TAPDK bedeli ve üye aidatlarının oluşturulacak bir sistem çerçevesinde ödeneceğini müjdeledi.

Kemal Sümer, yeni kaynaklar yaratmak için bir kooperatif kurulacağını ayrıca Avrupa Birliği hibe programlarına da başvuracakları bilgisini verdi.

kemal-sumer-ve-serhan-aksoy-2.jpg

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Sümer, maddi ve manevi olarak esnafı destekleyeceklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakkal ve bayi esnafı, sorunlarının çözümü için muhatap bulmakta zorlanıyordu. Sorunlara kalıcı çözümler getirmek için aday yönetim kurulu üyeleriyle yola çıktık. Onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz. Bakkal ve bayilerimizin şikayet ve isteklerini takip edecek ve çözüm için ne gerekiyorsa yapacağız. Oda üyelerimize yönelik etkinlikler gerçekleştireceğiz. Onların zor günlerinde yanlarında olabilmek için bir fon kuracağız ve ihtiyaç halinde bu fondan ekonomik destek sağlayacağız. Ayrıca bakkal ve bayilere özel sağlık sigortası ve işyeri sigortası imkanları sunacağız.

kemal-sumer-ve-serhan-aksoy.jpg

Güvenliği artırmak için kamera sistemi kurulması için projelerimiz hazır. Ayrıca işlemlerin hızlanması için barkod okuyucu sistemi de getireceğiz. Ücretsiz muhasebe ve avukatlık imkanlarını sunacağız. Projelerimizin arkasındayız, seçildiğimizde her zaman bayi ve bakkallarımızın yanında olacağız. Lütfen 06 Şubat'ta yapılacak genel kurulda sandığa gelin; yasal hakkınız olan oyunuzu kullanın ve değişimin önünü açın”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.