Kemalpaşa Belediyesi, oyun gruplarının onarımına devam ediyor

Kemalpaşa Belediyesi, oyun gruplarının onarımına devam ediyor

İlçedeki oyun gruplarının boya, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Kemalpaşa Belediyesi ekipleri, yüzme havuzlarının boyama ve tamiratlarını gerçekleştirilip, vatandaşların kullanımına hazır hale getiriyor.

Nilda Altın Okay- Kemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan parklardaki oyun gruplarının boya, bakım ve onarım işlemlerine devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipler ise Örnekköy Mahallesinde hizmete sunulacak olan Gündüz Bakım Evi'nin dolap ve masalarının montaj işlemlerini tamamladı. Çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından rapor yayınlayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ekiplerin aynı zamanda ilçedeki yüzme havuzlarının boyama ve tamirat çalışmalarını gerçekleştirilip, vatandaşların kullanımına hazır hale getirdiğini söyledi.

fu97vs2xwaidqos.jpg

Başkan Karakayalı, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından Örnekköy Mahallemizde yakın zamanda hizmete sunacağımız Gündüz Bakım Evi'nin dolap ve masalarının montaj işlemlerini tamamladı. Aynı zamanda ilçemizde bulanan yüzme havuzlarının boyama ve tamirat çalışmalarını gerçekleştirilip, vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz ise ilçemizde bulunan parklardaki oyun gruplarının boya, bakım ve onarım işlemlerini sürdürdü." ifadelerini kullandı.

baskan-karakayali-dan-ramazan-bayrami-mesaji-h85417-db7a2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.