Kemalpaşa Belediyesi, park ve sokakları yeniliyor

Kemalpaşa Belediyesi, park ve sokakları yeniliyor

Kemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda deforme olan kauçukları yenileme çalışmalarına ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarına devam ediyor.

Nilda Altın Okay- Kemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sütçüler Çınarlı Parkı’nda yüksek gerilim hattı altında kalan ve vatandaşlar için risk oluşturan ağaçların budama işlemlerini gerçekleştirdi. Ekiplerin ayrıca, ilçedeki parklarda deforme olan kauçukları yenileme çalışmalarına devam ettiğini açıklayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karayalı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ise, ilçedeki birçok noktada parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

baskan-karakayali-dan-ramazan-bayrami-mesaji-h85417-db7a2.jpg

Başkan Karakayalı, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz, Sütçüler Çınarlı Parkı’nda yüksek gerilim hattı altında kalan ve vatandaşlarımız için risk oluşturan ağaçların budama işlemlerini tamamladı. Aynı zamanda ekipler, ilçemizde bulanan birçok parkta deforme olan kauçukların yenileme işlemlerini gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ise, ilçemizin birçok noktasında parke taşı döşeme ve tamirat çalışmalarına devam etti." ifadelerine yer verdi.

fut11gtwuaaigcx.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.