Kemalpaşa Belediyesi, parke taşı çalışmalarına devam ediyor

Kemalpaşa Belediyesi, parke taşı çalışmalarına devam ediyor

İlçede gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bir çalışma raporu paylaşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ekiplerin parke taşı tamirat ve döşeme çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Nilda Altın Okay- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ilçede gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bir çalışma raporu paylaştı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Yiğitler Mahallesinde yüksek gerilim hattı altında kalan ve vatandaşlar için risk oluşturan ağaçların budama işlemlerini yaptığını açıklayan Başkan Karakayalı, Fen İşlerine Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ise Yukarıkızılca, Örnekköy, Armutlu Mahallelerinde parke taşı tamirat ve döşeme çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Ekipler ayrıca ilçe merkezinde engelli rampası ve merdiven yapımını tamamladı.

b1-4606-2330.png

Başkan Karakayalı, yayınladığı raporda "Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz, Yiğitler Mahallemizde yüksek gerilim hattı altında kalan ve vatandaşlarımız için risk oluşturan ağaçların budama işlemlerini gerçekleştirdi. Fen İşlerine Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz ise Yukarıkızılca, Örnekköy, Armutlu Mahallelerimizde ve ilçemizin birçok noktasında parke taşı tamirat ve döşeme çalışmalarına devam ederken, aynı zamanda ilçe merkezinde engelli rampası ve merdiven yapımını tamamladı." ifadelerine yer verdi.

fy6b736wiaak3w.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.