Kemalpaşa Belediyesi, parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Kemalpaşa Belediyesi, parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Kemalpaşa Belediyesi, ilçe genelinde parklarda yenileme ve boyama çalışmalarına devam ediyor.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Kemalpaşa Belediyesi Fen İşlerine Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Kemalpaşa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede gerçekleştirdikleri parklarda yenileme ve boyama çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşlerine Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise, engelli vatandaşların kullandığı asansörün tamiratını yaptı. Ayrıca ekipler, Kurt Baba Türbesi’nin bulunduğu alana seyyar tuvalet yerleştirdi.

fygscbnxgaa5qyw.jpg

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, belediye ekiplerinin yaptıkları çalışmalara dair çalışma raporunu sosyal medya hesabında paylaştı.

upsjlmve-400x400.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Karakayalı, "Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından ilçe genelinde bulunan parklarda yenileme ve boyama çalışmaları sürdürüldü. Fen İşlerine Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz tarafından ise engelli vatandaşlarımızın kullandığı asansörün tamiratı gerçekleştirildi ve Kurt Baba Türbesi’nin bulunduğu alana seyyar tuvalet yerleştirildi" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.