Kemalpaşa Belediyesi tatilde mi? Nif Çayı kan akıyor!

Kemalpaşa Belediyesi tatilde mi? Nif Çayı kan akıyor!

Kemalpaşa'da bulunan Nif Çayı, Kurban Bayramı denetimsizlikleri nedeniyle kan akıyor!

MEDYA EGE - Doğası ve kirazıyla ünlü Kemalpaşa, gazetemize sık sık çevre kirliliği ile gündem olurken, Kurban Bayramı'nda da, belediyenin denetimsizliği ile yeniden gündemde.

Kemalpaşa'da belirli kurban kesim yerleri olmasına rağmen Nif Çayı yakınındaki inek damlarında kesilen kurbanların kanları Nif Çayı'na akıyor!

Daha önce çevre kirliliği ile siyah akan Nif Çayı, bu kez yasak olmasına rağmen inek damlarında kesilen kurbanlar nedeniyle kırmızıya döndü.

Kurban kesim yerlerine gelen vatandaşların tepki gösterdiği olayda vatandaşlar Kemalpaşa Belediyesi ve Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya tepki gösterdi.

Nif Çayı'nın çevre kirliliğinden dolayı derenin zaten siyah aktığını söyleyen vatandaşlar şu sözlerle Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya tepki gösterdi; "Kemalpaşa Belediyesi, ilçede denetim yapmıyor mu? Nif Çayı kan akıyor! Belediye tatile mi çıktı? Bu dereler neden denetlenmiyor?

whatsapp-image-2023-06-28-at-16-12-12.jpegwhatsapp-image-2023-06-28-at-16-12-12-1.jpegwhatsapp-image-2023-06-28-at-16-12-17.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.