Kemalpaşa Belediyesi, üst yapı çalışmalarına devam ediyor!

Kemalpaşa Belediyesi, üst yapı çalışmalarına devam ediyor!

Kemalpaşa Belediyesi ekipleri ilçe genelinde üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 206 sokak ile Ulucak, Ören ve Yiğitler Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmaları yapıyor.

Engelleri ortadan kaldırmak için çeşitli çalışmalar yapan Kemalpaşa Belediyesi bu kapsamda, engelli bireylerin kaldırımları daha rahat kullanabilmesi için duba çakma işlemi yaptı. Çalışmalara dair Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "engelli vatandaşlarımızın kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri amacıyla, araçların park etmemeleri için duba çakma işlemi gerçekleştirdi" dedi.

fik5u5fwuaq5cok-1.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Karakayalı, "Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, ilçemizde devam eden üst yapı çalışmaları kapsamında; Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 206 sokak ile Ulucak, Ören ve Yiğitler Mahallemizde parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürürken, ilçe merkezinde de engelli vatandaşlarımızın kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri amacıyla, araçların park etmemeleri için duba çakma işlemi gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.