Kemalpaşa Belediyesi ve Başkan Karakayalı o videoyu neden paylaşmadı

Kemalpaşa Belediyesi ve Başkan Karakayalı o videoyu neden paylaşmadı

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nin ve Başkan Rıdvan Karakayalı'nın sosyal medyadan CHP Genel Merkezi'nin hazırlattığı deprem videosu ile meclis toplantısını, basın bürosunda çalışan kişinin tatilde olması sebebiyle paylaşmaması tepkilere neden oldu.

İzmir Kemalpaşa Belediyesi gün geçmiyor ki yeni bir aksaklık, yeni bir sıkıntı ile gündeme gelmesin. Belediye icraatleri ile ilgili hemen her gün paylaşım yapan Kemalpaşa Belediyesi Basın Bürosu'nun, paylaşımlarda kendi meclis kararlarını ve CHP Genel Merkezi'nin hazırlattığı videoyu görmezden gelmesi, vatandaşların gözünden kaçmıyor.

3.jpg

İŞTE O VİDEO:

KENDİ MECLİS KARARLARINI ÇİĞNEDİLER

Kemalpaşa Belediyesi geçmiş tarihlerde Belediye Meclis Toplantıları'nın tüm vatandaşların ulaşımına açık bir biçimde sosyal medyadan yayınlanması yönünde karar almıştı. Alınan bu karar doğrultusunda yapılan meclis toplantıları çeşitli sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanıyordu.

1.jpg

Kemalpaşa Belediyesi'nin 6 Mart tarihinde, kaçak meclis salonunda gerçekleşen son meclis toplantısı ise Kemalpaşa Belediyesi Basın Bürosu'nda sosyal medyadan sorumlu olarak çalışan kişinin yurt dışında olması sebebiyle canlı olarak yayınlanamadı.

2.jpg

GENEL MERKEZİN VİDEOSU DA GÖRMEZDEN GELİNDİ

Kemalpaşa Belediyesi'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım tercihlerindeki sıkıntılar ne yazık ki bununla da kalmadı. Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen ve 11 şehirde yıkıma neden olan, vatandaşlarımızın yüreğini yıkan deprem ile ilgili CHP Genel Merkezi'nin hazırlattığı video da görmezden gelindi.

4.jpg

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ısrarla ülkemizdeki "1. gündem maddesi deprem felaketidir" şeklinde yaptığı uyarılar doğrultusunda, CHP Genel Merkezi yaşanan deprem felaketi ve çalışmalar ile ilgili video hazırladı. CHP İl teşkilatları, ilçe belediyeleri ve belediye başkanları tarafından paylaşılan video, söz konusu çalışanın tatilde olması nedeniyle belediyenin ve Başkan Karakayalı'nın hesaplarından paylaşılamadı.

5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.