Kemalpaşa Belediyesi'nden çalışan annelere kreş müjdesi

Kemalpaşa Belediyesi'nden çalışan annelere kreş müjdesi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, bugüne kadar hizmete sunulan Gündüz Bakımevleri'ne ek olarak Armutlu, Ulucak, Bağyurdu ve Kemalpaşa Merkez’de 4 yeni kreş açılacağını müjdeledi.

MEDYA EGE - Özellikle çalışan annelere ve gelir düzeyi düşük olan ailelere destek olmak amacıyla faaliyete geçen ücretsiz kreşlere her geçen gün talep artıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde, birçok alanda hizmet sunan kreşlerde çocuklara İngilizce, jimnastik, satranç, çocuk hakları farkındalık çalışmaları, psikolog desteğinin yanı sıra fiziksel, sosyal, bilişsel ve psikomotor gelişim alanlarında destek olunarak, kendilerini sanatla ve sporla ifade etmeleri sağlanıyor. Bugüne kadar Kemalpaşa genelinde 3 tane kreş açan Başkan Rıdvan Karakayalı, yakın zamanda Kemalpaşa’da Armutlu, Ulucak, Bağyurdu ve Kemalpaşa Merkez’e 4 yeni kreş kazandırılacağını vatandaşlar ile paylaştı.

f8vbgjpxyaaynrt.jpg

Kreşlerin yapı çalışmalarında sona gelindiğini vurgulayan Karakayalı; ‘’Bizler ilçemizde yaşayan kadınlarımızın mutlu olabilecekleri, ekonomik bağımsızlıklarına kavuşabilecekleri imkanları oluşturmak için çalışıyoruz. Bu bağlamda çalışan annelerimize destek olmak amacıyla ücretsiz kreşlerimizi hizmete sunduk. Miniklerimizin güven içerisinde ve eğitmenlerimizin gözetimi altında gelişimlerini sürdürdüğü kreşlerimize yenilerini eklemenin mutluluğunu yaşıyorum. Yapımında sona geldiğimiz kreşlerimizin şimdiden Kemalpaşa’mıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

f8vbinrxyaadckr.jpg

f8vbjmzx0aaxba.jpg

f8vbleixgaad4fs.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.