Kemalpaşa Belediyesi'nden Eğitime Destek

Kemalpaşa Belediyesi'nden Eğitime Destek

Kemalpaşa Belediyesi, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda Kemalpaşa’da ilkokula yeni başlayan öğrencilere İlk Okuma-Yazma Eğitim Seti hediye etti.

Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan İlk Okuma-Yazma Eğitim Seti’nin dağıtımına başlandı. Eğitime koşulsuz destek vermek ve öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçe genelindeki okullarda eğitim setlerinin dağıtımı ücretsiz olarak gerçekleştiridi.  
Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz’ın da hazır bulunduğu programda Atatürk Ortaokulu’ndaki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, yeni eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilere güzellikler getirmesini diledi. Eğitim setinin dağıtımından önce öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Uğurlu, öğretmenlerin toplumun aydın önderleri olduğunu belirterek, öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu söyledi. Başkan Uğurlu, öğretmenlerin aynı zamanda ülkenin birlik ve beraberliğinin teminatı olduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı onlara teşekkür etti. 

EĞİTİM GELECEĞİMİZİN TEMİNATI
Öğretmenlerle sohbettin ardından sınıfları dolaşan Başkan Uğurlu, hem öğrencilerle yakından ilgilendi hem de onlara eğitim setini armağan etti. Türkiye’nin gelecek kuşaklarının yetiştirilmesi noktasında eğitim kurumlarına önemli görevler düştüğünü belirten Başkan Uğurlu, “Yerel yönetimler olarak biz de, öğrencilerimize destek verilmesi noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü eğitimin geleceğimizin teminatı olduğunu iyi biliyoruz. Bu kapsamda da belediyemizin desteğiyle, alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanan eğitim setlerini minik kardeşlerimize hediye ediyoruz. Amacımız milletini ve ülkesini seven kuşakların yetiştirilmesine katkı sağlamak. İlçe genelinde gerçekleştirdiğimiz ve ücretsiz olarak dağıtılan bu kitaplar sayesinde minik kardeşlerimizin kısa sürede okuma yazma öğreneceğine inanıyoruz. Hayırlı olsun.” diye konuştu. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.