Kemalpaşa Belediyesi'nden kamuoyu açıklaması

Kemalpaşa Belediyesi'nden kamuoyu açıklaması

Kemalpaşa Belediyesi'nin kamuoyuna yaptığı son açıklamada, belediyeye ait yüzme havuzunda boğulma tehlikesi çocuğun sağlık durumunu yakından takip ettiklerini vurguladı.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan son gönderide, belediyeye ait olan yüzme havuzunda boğulma tehlikesi atlatan Y.E.K. isimli çocuğun sağlık durumunu devamlı olarak takip ettiklerini, ve konuyla ilgili basında yer alan yanlış haberleri düzeltmek istedikleri belirtildi.

Belediye'nin yaptığı açıklamaya göre, boğulma tehlikesi atlatan Y.E.K.'ye olay yerinde cankurtaran tarafından gerekli müdahale yapıldığı, ardından sağlık hizmetlerine teslim edildiği belirtildi.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Y.E.K.'nin sağlık durumunun, yapılan müdahaleler sonucu daha iy olduğu bilgisi de paylaşımda yer aldı.

Söz konusu çocuğun yanında yetişkin bireylerle havuza giriş yaptığının bilgisini de kamuoyu açıklamasında belirten Kemalpaşa Belediyesi, "Kamuoyuna saygılarımızla" ifadesini kullanarak açıklamanın görüntüsünü paylaştı. Söz konusu olayın her ayrıntısını yapılan açıklamaya ekleyen Kemalpaşa Belediyesi, durumu hala takip ettiklerini de vurguladı.

e8bpsfsxeao2xy0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.