Kemalpaşa Belediyesi'nden kreş müjdesi: Armutlu Gündüz Bakımevi açılıyor

Kemalpaşa Belediyesi'nden kreş müjdesi: Armutlu Gündüz Bakımevi açılıyor

Kemalpaşa Belediyesi, çalışan ve gelir düzeyi düşük olan ailelere destek olmak amacıyla hizmete aldığı Gündüz Bakım Evleri'ne bir yenisini daha ekleyerek, Armutlu Gündüz Bakımevi'nin açılacağını duyurdu.

MEDYA EGE - Geçtiğimiz günlerde Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, bugüne kadar açılan Gündüz Bakımevleri'ne (kreş) ek olarak Armutlu, Bağyurdu ve Ulucak’da 3 yeni kreşin de açılarak hizmete sunulacağını açıklamıştı. Bu kapsamda belediye, Armutlu Gündüz Bakımevi'nin açılacağını duyurdu. Başvuru başlangıç tarihi 14 Aralık olarak belirlenen bakımevine ilişkin detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 88 77 numaralı hattan belediyeye ulaşabilecek.

kemalpasa-gunduz-bakimevi-hizmete-acildi-5-2808-2417.jpg

KEMALPAŞA BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIM EVLERİ

Özellikle çalışan ve gelir düzeyi düşük olan ailelere destek olmak amacıyla faaliyete geçen ücretsiz kreşlere her geçen gün talep artıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde, birçok alanda hizmet sunan kreşlerde çocuklara ingilizce, jimnastik, satranç, çocuk hakları farkındalık çalışmaları, psikolog desteğinin yanı sıra fiziksel, sosyal, bilişsel ve psikomotor gelişim alanlarında destek olunarak, kendilerini sanatla ve sporla ifade etmeleri sağlanıyor.

kemalpasa-gunduz-bakimevi-hizmete-acildi-4-1504-2417.jpg

gbo0pqgwoaaqcec.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.