Kemalpaşa Belediyesi'nden şehitler için lokma

Kemalpaşa Belediyesi'nden şehitler için lokma

Kemalpaşa Belediyesi, 10 Şubat günü başlatılan ‘Pençe- Kartal 2’ Harekatı esnasında şehit düşen bütün güvenlik güçleri için ilçenin üç ayrı noktasında lokma döktürdü.

Kemalpaşa kapalı pazaryeri önünde düzenlenen programa, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, İyi Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Lokma standı başına geçerek vatandaşlara lokma ikram eden ve şehit olan bütün kahramanlarımızı minnetle andıklarını ifade eden Başkan Karakayalı, “Bayrağımız için canını feda eden kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Millet olarak teröre karşı dimdik ayaktayız, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Şehit haberleri yüreğimizi dağlıyor. Artık bu acılar yaşanmasın, hiçbir eve ateş düşmesin istiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.

whatsapp-image-2021-02-19-at-23.51.04-(1).jpegwhatsapp-image-2021-02-19-at-23.51.04.jpegwhatsapp-image-2021-02-19-at-23.51.04-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.