Kemalpaşa Belediyesi'nden ücretsiz kültür ve sanat kursları

Kemalpaşa Belediyesi'nden ücretsiz kültür ve sanat kursları

Kemalpaşa Belediyesi'nin kültür ve sanatı desteklemek amacıyla düzenlediği bağlama, gitar, piyano ve ingilizce kurslarına başvurular başladı.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Belediyesi tarafından kültür ve sanatı desteklemek, vatandaşların kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak adına kurs etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda düzenlenecek olan bağlama, gitar, piyano ve İngilizce kurslarına başvuru kayıtları başladı. 10 yaş ve üzerine yönelik bağlama kursu ile 7-14 yaş arası çocuklara yönelik piyano kursuna ilişkin bilgi almak isteyen vatandaşlar 0850 775 19 23 (dahili:1081) numaralı hat üzerinden iletişim kurabilecek.

Kontenjan sınırı bulunan, 10 yaş ve üzerine yönelik gitar kursu ile 2., 3. ve 4. sınıflar için hafta içi 09.00 - 10.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan İngizce kurslarına ilişkin detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 444 88 77 (dahili:1081) numaralı hattan yararlanabilecek.

Ücretsiz kurslara başvurular 15 Temmuz Kültür Merkezi'nden yapılacak.

Kemalpaşa Belediyesi'nin sosyal medya hesabından kurslara ilişkin yapılan paylaşımda; "Belediyemiz, kültür ve sanatı desteklemek amacıyla sizlere ÜCRETSİZ Bağlama, Gitar, Piyano ve İngilizce kursları sunmaktan gurur duyar!" ifadelerine yer verildi.

f63glczxyaazabq.jpg

f63gldtwyaafoiu.jpg

f63gld0xyaai9sy.jpg

f63glcrw8aak9js.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.