Kemalpaşa cehenneminden kurtarılan Beyaz, sıcak yuvasında

Kemalpaşa cehenneminden kurtarılan Beyaz, sıcak yuvasında

Kemalpaşa'dan kurtarılan köpek Beyaz, tedavisinin ardından geçici yerinde sahiplendirilmeyi bekliyor.

MEDYA EGE- Geçtiğimiz günlerde gazetemizin Whatsapp İhbar Hattına gelen görüntüler sonrası, Kemalpaşa veterinerliği yakınında açlık ve hastalıktan ölmek üzereyken hayvansever vatandaşlar tarafından kurtarılan Beyaz, kalıcı yuvasını arıyor.

Kemalpaşa Belediyesi Veterinerliği yakınında birçok hayvanın aç ve hasta olduğu ihbarları ile bölgeye giden hayvanseverler, Beyaz gibi birçok hayvanın açlık yaşadığını ortaya çıkarmıştı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı eleştiren hayvanseverler Karakayalı'ya "İlçe genelindeki hayvanların sağlık durumu çok kötü. Çoğu bir deri bir kemik halde. Bir yandan açlık bir yandan bakımsızlıkla boğuşan hayvanlar ölümle yüz yüze geliyor. Belediyenin bu hayvanları ilçenin bir sakini sayıp, gereken özeni göstermeli. Sokaklarda yüzlerce aç hayvan var. Hayvan sevgisi bilinen Atatürk’ün partisine yakışan manzaralar değil bunlar" ifadeleri ile seslenmişti.

Beyaz'ı Kemalpaşa cehenneminden Buca'ya getirerek tedavi altına aldıran hayvanseverlerden gazetemiz köşe yazarı Banu Pirinççioğlu Beyaz'ın son durumu hakkında ""Beyaz'ın keyfi artık daha yerinde. Arka ayaklarının üzerine de basabiliyor. Beslenmesinde de bir sorun kalmadı. Artık kendini daha güvende hissediyor" demişti.

whatsapp-image-2022-12-12-at-20-59-24-1.jpeg

Şimdi geçici yuvasında sahiplendirilmeyi bekleyen Beyaz, artık daha az korkuyor, temizlenip karnı doyuyor ve daha güvende. Beyaz'a kalıcı yuva arayan hayvanseverler Beyaz'ın durumuna ilişkin "Beyaz kızımız bugün ilk banyosunu yaptı misss oldu. Ona bebek gibi bakılıyor. Geçici evi için destek olduk. Beyaz'ım birazcık şokta tabii. 'Ne yapıyor bu insanlar, bana tekme yok, tokat yok, iyi davranıyorlar. Seviyorlar, öpüyorlar, gözümün içine bakıyorlar. Beni yediriyorlar' diyor. Tabii şokta olması çok normal" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-12-04-at-11-13-12-001.jpegwhatsapp-image-2022-12-10-at-14-08-00-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.