Kemalpaşa Çevre Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı

Kemalpaşa Çevre Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı

Uzun bir süredir bozuk olan Kemalpaşa Çevre Yolunda asfaltlama çalışmalarına başlanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, "Verdiğimiz söz, yerine gelmiş olduğu için çok mutluyuz" dedi.

Uzun bir süredir bozuk olan ve Kemalpaşalı vatandaşların tepkisini çeken Kemalpaşa Çevre Yolunda asfaltlama çalışmalarına başlanmasıyla ilgili bilgi veren CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, Kemalpaşalılara verdikleri sözün yerine gelmiş olmasından dolayı mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Balyeli, “31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinden hemen sonra ortaya çıkan Covid-19 pandemisi ile ülkemizde ve dünyada hayat durmuş, tüm imkânlar pandemi ile mücadeleye yönlendirilmiştir. Pandemi ile mücadele edilirken bu sefer 30 Ekim İzmir depremi meydana gelmiş ve birçok canımızı kaybetmenin yanında İzmir, büyük bir yıkımla karşı karşıya kalmıştır. İzmir Büyükşehir Belediyemizin üstün çabaları ile depremin yaraları hızlıca sarılmış, kısa sürede insanlar normal hayatlarına dönebilmişlerdir.

3.jpeg

Tam pandemi ve depremin hasarları giderilmişken bu kez Hükümetin yanlış politikaları sonucu ekonomik kriz başlamış ve devam etmektedir. Ekonomik kriz öyle bir hal aldı ki, kimse yarını bile göremez hale geldi ve bu nedenle belediyelerimizin yaptığı ihalelere giren müteahhit bulunmamakta, krizden önce ihale almış olan müteahhitler de işleri bırakmışlardır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen yatırımlarına devam eden İBB, Kemalpaşa’ya da yatırımlarını devam ettirmiştir. Kemalpaşalı vatandaşlarımızın en büyük sıkıntı çektikleri konu olan çevreyolunun yapımı işi bugün itibariyle başladı.

2-001.jpeg

Halkımıza vermiş olduğumuz sözün yerine gelmiş olması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Bu süreçte verdiğimiz sözü kendi verdiği söz olarak kabul edip, çevre yolunun yapımını öne alan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e, İzbeton Genel Müdürü Sayın Heval Savaş Kaya’ya, İzbeton Genel Müdür Yardımcısı Sayın Alphan Bozan’a, emeği geçen tüm bürokrat ve çalışanlara ayrıca sürecin takipçisi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Sayın Serhat Tezbaşaran’a ve adlarını sayamadığım emeği geçen herkese şahsım ve örgütüm adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.