Kemalpaşa Deve Güreşleri'nin tarihi belli oldu!

Kemalpaşa Deve Güreşleri'nin tarihi belli oldu!

Armutlu, Bağyurdu ve Ulucak Deveciler Dernekleri Başkanları ile bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karayakalı, bir sonraki deve güreşi etkinliğinin 5 Mart 2023 Pazar Günü Aşağıkızılca Mahallesinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Nilda Altın Okay- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Armutlu, Bağyurdu ve Ulucak Deveciler Dernekleri Başkanları ile geleneksel deve güreşleri çerçevesinde bir toplantı gerçekleştirdi. İlçede 3 ayrı gün ve alanda düzenlenen ve bütünlüğün sağlanamadığı deve güreşlerinin birleştirilerek tek bir gün ve alanda düzenlenmesine karar verildiğini açıklayan Başkan Karakayalı, bir sonraki deve güreşi etkinliğinin 5 Mart 2023 Pazar Günü Aşağıkızılca Mahallesinde gerçekleşeceğini duyurdu.

farnllywyaaioez.jpg

Başkan Karakayalı, konuya ilişkin paylaşımında "Armutlu, Bağyurdu ve Ulucak Deveciler Dernekleri Başkanları ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda, ilçemizde geleneksel olarak 3 ayrı gün ve alanda düzenlenen, bütünlüğün sağlanamadığı deve güreşlerinin birleştirilerek günümüz koşullarına uygun şekilde tek bir gün ve alanda gerçekleştirilmesini kararlaştırdık. Buna göre bir sonraki deve güreşi etkinliğimiz 5 Mart 2023 Pazar Günü Aşağıkızılca Mahallemizde düzenlenecektir. Hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

farnlzvxkaehmwv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.