Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nden  Ayyıldız’a teşekkür ziyareti

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nden Ayyıldız’a teşekkür ziyareti

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), Vali Erol Ayyıldız’a Eskişehir’e atanmasının ardından teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, KOSBİ Müteşebbis Heyet Üyesi ve Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya ve KOSBİ Bölge Müdürü Cüneyt Öztürk, KOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanlığı da yapan Vali Erol Ayyıldız’a Eskişehir’e atanmasının ardından teşekkür ziyaretinde bulundu.

ayyildiz-2.jpg
Ziyaretin ardından açıklama yapan KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, Vali Erol Ayyıldız’a hem İzmir’e hem de KOSBİ’ye katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Beraber çalışmaktan onur duyduğunu ifade eden Porsuk, “Valimiz dört yıl boyunca organize sanayi bölgemizin müteşebbis heyet başkanlığını yapmıştır. Bilgileri ve yardımları sayesinde bölgemizi geliştirmeye ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyoruz. İzmir’e olan katkılarının yanında sanayicilere her zaman destek olan bir vali olarak hatırlanacak. Kendisine yeni görev yeri olan Eskişehir’de başarılar diliyorum” diye konuştu. Nezaket ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Vali Erol Ayyıldız ise KOSBİ yönetime teşekkürlerini iletti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.