Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği, proje üretecek!

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği, proje üretecek!

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seçil Beydemir Kaynak, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kemalpaşa’ya yeni atanan Kaymakam Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı’ya KESİAD ve Kemalpaşa sanayisi hakkında bilgiler veren KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seçil Beydemir Kaynak, Kaymakam Sarı’yı KESİAD etkinliklerine de davet etti.

Ortak proje önerisi

Kaynak, tayini çıkan Kemalpaşa Kaymakamı Kemal Kızılkaya ile KESİAD olarak sağlıklı ve sıcak bir ilişkileri olduğunu ifade ederek, “Kemalpaşa’mıza yeni atanan Musa Sarı Kaymakamımızla da bu ilişkiyi geliştirerek daha da yukarı seviyeye taşıyacağımıza inanıyorum. Kemalpaşa için Kaymakamlığımızla birlikte ortak projeler üreterek ilçemize hizmet etmeyi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Kurumsal olarak da işbirliğine hazırız. Bugüne kadar KESİAD olarak hem bölge sanayisi hem de bölge halkı için birçok projeyi hayata geçirdik. Yeni dönemde yürüteceğimiz faaliyetlerde kaymakamımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

kaymakamkesiad1.jpg

Bölgenin önemli STK’sı

Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KESİAD ile beraber faaliyette bulunmaktan, etkinliklerine katılmaktan mutlu olacağını belirtti. KESİAD’ın bölge sanayicilerinin örgütlendiği bir STK olarak son derece önemli bir ağırlığı olduğunu vurgulayan Kemalpaşa Kaymakamı Sarı, “Hizmet üretirken bölgenin STK’ları ile yakın ilişki içinde olmaya özen gösteren, buna inanan bir insanım. Kemalpaşa’nın en önemli STK’larından olan KESİAD ile sıcak bir ilişki içinde olacağımıza inanıyorum. Birlikte de çalışmalar yapmaktan memnun olurum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.