Kemalpaşa siyasetinde özlenen tablo

Kemalpaşa siyasetinde özlenen tablo

Kemalpaşa’da son günlerde çeşitli konularda sık sık karşı karşıya gelen Kemalpaşa’nın siyasi parti ilçe başkanları, Kemalpaşa Aktüel Dergisi’nin sahibi Gazeteci Filiz Eroğlu’nun ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya geldi. 

Nazarköy Vatan Kahvaltı Salonunda düzenlenen toplantıya siyasi ilçe başkanları ile Kemalpaşa’nın yerel basın temsilcileri katıldı. Yerel siyaset ve Kemalpaşa gündemi üzerine fikir alışverişinde bulunulan toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş, MHP İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, CHP İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, İYİ Parti İlçe Başkanı Coşkun Dinçer, DSP İl Başkanı Ramazan Solmaz,  DSP İlçe Başkanı Mehmet Özer, BBP İlçe Başkanı Hayati Atmaca, SP İlçe Başkanı Ramazan Biçen ve yerel basından Kemalpaşa Hakimiyet Gazetesi sahibi Recai Deniz ve  Oğuzcan Demirören katıldı. Siyasi parti ilçe başkanları ve gazeteciler bu tür toplantıların sık sık tekrarlanması konusunda karar aldılar.

Kemalpaşa’da son günlerde yaşanan siyasi tartışmalardan kaynaklanan gerginliğin Kemalpaşa’ya hiçbir yarar getirmeyeceği konusunda hem fikir olan siyasi partilerin ilçe başkanları sık sık bir araya gelerek karşılıklı diyalogların artması ve Kemalpaşa faydasına işler yapılması noktasında ayda bir toplanılması yönünde karar aldılar. Toplantıda, Kemalpaşa’nın sorunlarının başında gelen imar, üniversite, mecliste yaşanan gerginlikler ile siyasilerin uyum içerisinde Kemalpaşa’nın yararına nasıl çalışılması gerektiği konuları tartışılan konular arasındaydı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.