Kemalpaşa yollarına parke taşı

Kemalpaşa yollarına parke taşı

Kemalpaşa Belediyesi, yaklaşık 16 halı sahayı kaplayacak ölçüdeki çalışmasıyla hem araç hem de yaya trafiğini önemli ölçüde rahatlattı.

 

Kemalpaşa’nın dört bir yanında bozulan yol ve kaldırımları onaran; yeni düzenlemelerle kentin araç ve yaya trafiğinin rahatlamasını sağlayan Kemalpaşa Belediyesi, son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ni 18 bin metrekarelik renkli taşlarla ördü.

Kentin en işlek noktalarındaki bozulan ve yıpranan yolları baştan aşağı yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşık 16 halı sahayı kaplayacak ölçüde renkli parke taşını kısa sürede döşedi. Vatandaşların özellikle araçları için yoğun olarak talep ettiği yenileme çalışmaları sayesinde yollar daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kemalpaşa’nın birçok noktasında belediye ekiplerinin yoğun olarak çalıştığını dile getiren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Çeşitli nedenlerle yıpranan ve bozulan yollarla ilgili vatandaşlarımızdan yoğun talep geliyordu. Bu doğrultuda hızlı bir planlama yaparak, çalışmalara başladık. Mevcut taşların kaldırılmasının ardından tesviye çalışmaları yapıldı. Hemen ardından da beyaz, siyah ve kırmızı renkli granit, bazalt, kuars ve mermer agrega kaplı beton parke taşlarını döşedik” dedi.

KEMALPAŞA YOLLARI RENGARENK

Merkezdeki çalışmaların çok büyük ölçekte gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Uğurlu, “Sadece buradaki çalışmalarımızda yaklaşık 18 bin metrekarelik renkli taş kullandık. Bu yaklaşık olarak, 16 halı sahaya veya 2.5 futbol sahası büyüklüğündeki bir alana eşit. İlçemizin diğer noktalarında da benzer çalışmalarımız devam ediyor. Bunları da önümüzdeki günlerde tamamlayarak, bu yol ve kaldırımları da halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.