Kemalpaşa'da Ata'ya saygısızlık!

Kemalpaşa'da Ata'ya saygısızlık!

Kemalpaşa'daki tak tabelaya vatandaşlar tepki verdi. 'Atam İzindeyiz' yazması gereken tabelada 'Atam İzin' yazmasına ve tabelanın yenilenmemesini kabul edemeyen vatandaşlar "Kemalpaşa Belediyesi olarak kırmızı boyamız da mı yok?" dediler.

MEDYA EGE- İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde bulunan Parsa Meydanı’ndaki üst tak tabela Kemalpaşa’nın gündemi oldu. Sanayi girişindeki meydanda duran tak tabelada yazması gereken ‘Atam İzindeyiz’ iken, tak tabelada yazan ‘Atam İzin’ yazısına Kemalpaşalılar tepki gösterdi.

kemalpasa.jpg

"SAYGISIZLIĞIMIZIN İLANI GİBİ DURUYOR"

"Bu, belediyenin hizmet eksikliği, Ata’ya saygısızlık ve sorumsuzluktur" diyen Kemalpaşalılar Kemalpaşa’da Atatürk sevgisinin ve saygısının her ilçeden daha fazla olduğunu belirterek “Ancak bu yazıdaki eksiklik, bizim ona karşı saygısızlığımızın ilanı gibi duruyor. Kemalpaşa Belediyesi’ni acilen bu duruma müdahale etmeye, layık olduğu gibi, olması gerektiği gibi ‘Atam İzindeyiz’ olması için çalışmaya davet ediyoruz. Belediyemizin kırmızı renk boyası kalmadıysa, onu da Kemalpaşalılar olarak aramızda para toplayıp alırız, yetersiz bu saygısız durum daha fazla görünmesin, bilinmesin, izlenmesin” dediler.

24.jpg

Atatürk’e saygının vatan sevgisi, millet sevgisi kadar önemli olduğunu belirten vatandaşlar, durumu birkaç kez belediyenin ilgili birimine, yolda karşılaştıkları belediye görevlilerine söylemelerine rağmen sorunun giderilmediğini belirterek, bu durumdan Kemalpaşa’nın adının kötüye çıkartılması gibi bir kasıt aradıklarını belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.