Kemalpaşa'da bayramlaşma

Kemalpaşa'da bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe binasındabayramlaşma programı düzenledi.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma
programına CHP Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.


“ŞARTLAR ELVERDİĞİNCE BİR ARAYA GELCEĞİZ”
Kurban Bayramı dolayısıyla partililer ile bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli ,” Covid nedeniyle coşkulu bayramlaşmaları, kucaklaşmaları özledik. Kısıtlı sayılarla olsa da bir araya gelmekten çok mutluyum. Bundan sonraki süreçte de şartlar elverdiğince bir araya geleceğiz. Eski bayramları özlüyoruz, bu özlem sadece pandemi nedeniyle bir araya gelmemekten çok, mutsuz olmamızdan kaynaklanıyor” dedi.

6.jpg


BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Balyeli, 19 yıllık AKP iktidarında işsizlik, ekonomi, adalet olmak üzere sorunların iyice ağırlaştığını ve ağırlaşmaya devam ettiğini ifade ederek ; “Bugün 10 milyondan fazla işsiz vatandaşımız var, bu dönemde Cumhuriyet Halk Partili belediyeler bu insanlara yetişmeye çalıştı. Bu konudaki çalışmalarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve Kemalpaşa Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı'ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


“KARANLIK TABLOYA RAĞMEN UMUTLUYUM”
Balyeli son olarak, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık tabloya rağmen umutluyum. Milletvekillerimiz başta olmak üzere tüm örgütümüz sahada ve gördüğümüz tek şey halkımızın bu tek adam rejiminden bıkmış olduğudur, sandık önümüze geldiğinde bu iktidara son vereceğiz. Bundan sonraki bayramlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kimsenin aç yatmadığı, daha adil, daha mutlu, daha huzurlu geçirmek dileğiyle hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.


“HER GÜNÜN BAYRAM GİBİ YAŞANACAĞI TÜRKİYE ÖZLEMİ”
Bayramlaşma programında konuşma yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bayramlar dayanışmanın, dostluk ve kardeşlik ruhunun vücut bulduğu özel zamanlardır. Bayramların tüm insanlığa sevgi, hoşgörü ve barış getirmesini temenni ediyorum. Her günümüzü bayram gibi yaşayacağımız bir Türkiye özlemi ile tüm halkımıza sağlık, mutluluk, huzur ve barış dilerim.” ifadelerini kullandı.


“DAYANIŞMA İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
Programda son olarak söz alan Milletvekili Kamil Okyay Sındır ise şu ifadeleri kullandı : “Adaletin ve
demokrasinin egemen olduğu bir Türkiye’ye kavuşmak için iktidar olacağız. El ele, dayanışma içerisinde çalışacağız ve zafere erişeceğiz. Bayramımız kutlu olsun”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.