Kemalpaşa’da bir saygısızlık da ölülere!

Kemalpaşa’da bir saygısızlık da ölülere!

İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde gece karanlığında mezarlıkları mesken tutan kaçak moloz dökenler, mezarlıkların etrafını moloz yığınına çevirdi.

MEDYA EGE - Kemalpaşalılar, ölülerine saygısızlık yapanlara isyan ederken belediyeyi de bu konuda duyarsız davranmaktan dolayı eleştirdiler. İzmir’in Kemalpaşa İlçesi moloz yığınına dönmeye başladı. Özellikle geceleri kaçak molozları ilçenin etrafındaki bütün boş alanlara dökenler, en sonunda Kemalpaşa Ören Mezarlığı’nı kendilerine moloz depolama alanı olarak belirlediler. Geceleri şehrin değişik kesimlerinden yükledikleri molozları kaçak olarak mezarlığın etrafına dökmeye başlayanlar, mezarlık etrafından moloz dağları oluşturdular.

whatsapp-image-2022-10-12-at-11-34-44.jpeg

Mezarlıklarda ölüleri olan vatandaşlar, mezarlığın etrafının moloz deposu haline dönmesine tepki verirken, “Dirilere saygısı olmayan insanların ölülere de saygısı yok” dediler. Mezarlığın kaderine terk edilmiş halde bulunmasını fırsat bilenlerin, kaçak molozları dökmen için mezarlığı kullandığına dikkat çeken vatandaşlar Kemalpaşa Belediyesi’nin de bu konuda duyarsız kalmasını eleştirdiler. Belediye olarak diriler kadar ölülere de sahip çıkmaları gerektiğini belirten vatandaşlar, “İlçemizde herkes her yere her şeyi çöp olarak bırakırsa, yakında yaşanacak bir ilçe bulamayız. Yapmak kadar korumak da önemli. Belediyemizden bizleri olduğu kadar ölülerimizi de korumalarını, onlara karşı böyle saygısızlık yapanlara engel olmasını istiyoruz” dediler.

kemalpasa.jpgwhatsapp-image-2022-10-12-at-11-34-43-1.jpeg

whatsapp-image-2022-10-12-at-11-34-45.jpegwhatsapp-image-2022-10-12-at-11-34-44-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.