Kemalpaşa'da çevre düzenlemeleri devam ediyor

Kemalpaşa'da çevre düzenlemeleri devam ediyor

Kemalpaşa Belediyesi, tamirat ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Medya Ege- Tamirat ve düzenleme çalışmalarını sürdüren Kemalpaşa Belediyesi ekipleri, parke taşı yol tamiratı, kaldırım düzenlemesi ve genel çevre temizliği yapıyor. Bu kapsamda Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi, Armutlu, Kızılca, Nazarköy, Bağyurdu ve Ören Mahallelerinde kaldırım düzenlemesi ve parke taşı tamiratlarını sürdürüyor.

fnuaj7uxeac-e1f.jpg

Kemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise, Bağyurdu Mahallesinde yol kenarlarında bahar aylarının gelmesiyle yoğunlaşan yabani otları temizleme ve ilaçlama işlemini gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalara dair Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı açıklamalarda bulundu.

b-ebe53566-4690-4ab4-99ab-e1a83136a568.png
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Karakayalı, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe merkezi, Armutlu, Kızılca, Nazarköy, Bağyurdu ve Ören Mahallelerinde kaldırım düzenlemesi ve parke taşı tamiratlarını sürdürürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Bağyurdu Mahallemizde yol kenarlarında bahar aylarının gelmesiyle yoğunlaşan yabani otları temizleme ve ilaçlama işlemi gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.