Kemalpaşa'da depremzedeler unutulmadı

Kemalpaşa'da depremzedeler unutulmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen tarafından depremzede aileler ziyaret edildi.

6 Şubat depremleri sonrasında Kemalpaşa’ya yerleşen aileler ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘’Depremlerin üzerinden bir yıl geçti fakat acılarımız hala taze. Milletçe yaşadığımız bu acı günleri unutmak mümkün değil. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak her zaman halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz, yaralarımızı hep birlikte saracağız.’’ Dedi.

1.jpg

Depremden etkilenen aileler için her zaman desteğe hazır olduklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen ise yaptığı konuşmada; ‘’Ülkemizi derinden etkileyen, acısını hala yüreğimizde hissettiğimiz 6 Şubat Depremleri’nin yıldönümünde Kahramanmaraş ve Malatya’dan, Kemalpaşa’mıza gelen ve burada yeni bir hayat kuran ailelerimiz ile bir araya geldik. Bizleri evlerinde ağırlayan ailelerimize misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Tüm ihtiyaçlarında yanlarında olacağız’’ ifadelerine yer verdi.

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.