Kemalpaşa'da dezenfekte çalışması yapılıyor

Kemalpaşa'da dezenfekte çalışması yapılıyor

Kemalpaşa Belediyesi, kirliliğin ortadan kalkması ve kötü kokuların oluşmaması adına çöp konteynerleri yıkıyor ve dezenfekte ediyor.

Kemalpaşa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ilçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, belediye bünyesinde bulunan çöp konteynerlerin, yıkama aracında temizlenmesi sırasında yapılan işlemleri yerinde takip etti.

baskan-inceledi-2.jpg

Bakteri oluşumu önleniyor

Kemalpaşa Merkez’deki cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinde dezenfekte ve temizliğinin sağlanması amacıyla, planlama dahilinde, temizlenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Çalışmalarda, ilk olarak yıkama araçlarının içinde dezenfekte edilen çöp konteynerlerinin daha sonra kireçleme yöntemiyle kötü koku ve bakteri oluşumu önleniyor. 1 çöp aracı, 1 yıkama aracı, 6 personelin katıldığı, belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma ile ilçedeki tüm çöp konteynerlerini yıkama aracında yıkanarak, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasını sağlıyor.

baskan-inceledi-1.jpg

“Daha temiz bir Kemalpaşa için”

Çöp konteynerlerinin temizlenmesi aşamasında çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Karakayalı, “İlçemizdeki çöp konteynerlerinin düzenli olarak dezenfekte edilmesi halkımızın sağlığı için oldukça önemli. Ekiplerimiz hem görüntü kirliliğini önlemek hem de vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çöp konteynerlerini teker teker yıkayarak vatandaşlarımızın kullanımına yeniden sunuyor. Daha temiz bir Kemalpaşa için özveriyle çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.