Kemalpaşa'da doğayla iç içe bir yaşam alanı NifErbek'te

Kemalpaşa'da doğayla iç içe bir yaşam alanı NifErbek'te

Güven Erbek İnşaat tarafından Kemalpaşa Çiniliköy ‘de inşa edilen NifErbek Projesi, bölgenin en yüksek değerine sahip olan 100.000m2’lik alanda binlerce hektarlık doğal orman arazisinin tam ortasında şekillenmeye başladı.

Şehrin karmaşasından kısacık bir zamanda uzaklaşmayı mümkün kılan proje, yapımı devan eden İstanbul otoyolu çıkışı ile Bornova merkeze 20 dakikada trafiksiz bir akışta ulaşım mesafesinde.
 

“NifErbek kalitesi plan ve projesiyle İzmir’de yaşanabilecek müstakil hayata geçişte örnek bir proje”
 

 4 ayrı konseptte satışa sunulan villa toplam adedi 72 ile sınırlı tutulmuş.  600 m2 ile 1000 m2 arasında değişen geniş ve bağımsız bahçe alanlarına sahip olan yapılar; yanmaz çatı sistemi, çevre dostu hava kaynaklı ısı pompası ve yerden ısıtma sistemi, yüksek izolasyon, vrf klima sistemi, şömine, ithal ürünlerle donatılmış iç mekanlara sahip.
Konfor ve sadeliğin ön planda olduğu, doğal malzemelerin özenle kullandığı bu evler işçilik kalitesiyle de kendinden söz ettiriyor. Evlerde isteğe bağlı olarak bahçe içerisinde yer alacak özel açık yüzme havuzu projede seçenek olarak sunuluyor. Ayrıca 7.000 m2 lik site içi alanda açık yüzme havuzu, tenis kortu, basket sahası, çocuk oyun alanı, spor salonu yürüyüş ve bisiklet yolları gibi sosyal donatılarda yer veriyor. Kapalı ve güvenlikli site ortamı olması çocuklu ailelerin projeyi tercih etmelerini sağlıyor. 


Çevrenin doğal güzelliklerinin yanı sıra Kemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan Savanda göletinin manzarasıyla buluşmak mümkün.


9 yıl önce ailesiyle birlikte doğasına hayran kalarak yaşam kararı alan Güven Erbek Çiniliköy’e yerleşmiş.  Beş yıl önce satın aldığı arazi üzerine 2017 yılında projelendirdiği doğal yaşam konseptini hayata geçiren Güven Erbek; Doğayla içi içe bir yaşam alanı inşa ederek kendisine yeni komşular kazandırmayı arzuluyor. Sahip oldukları ve arzu ettikleri hobileriyle yaşam alanının iç içe geçmesiyle aldığı keyfi komşularıyla da paylaşmak adına yola çıktığını söyleyen Güven Erbek; Şehrin yüklediği streslerden arındıran temiz havası ve doğasıyla yaşamı destekleyen konforlu ve güvenli yaşam alanı inşa ettiklerini dile getirdi.


17 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Güven Erbek İnşaat, burada yaşamayı düşünen komşularının öncelikle projenin ekspertizini yaptırmalarını ve daha sonra karar vermelerini öneriyor.


Yapımına devam edilen projenin teslim tarihi 2019 yılının ilk yarısı olacak. 


Projenin yatırımcısı Güven Erbek; Projenin 72 haneli kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen bir köy olduğunu dile getirerek, Yakın çevrede bulunan köylerden de doğal ürünlere ulaşma imkanının kolaylığını istenirse kendi bahçelerinde meyve ve sebze yetiştirmek için tohum ekim ve dikim konusunda bilgilendirme yaparak kat maliklerinin destekleneceği seminerlerin site içinde organizasyonunun yapılacağını belirtti.


Sokaklarında rahatça koşturacak ve güvenle oyun oynayan çocuklarımızın doğayı tanımaya imkan veren,  keyifli ve sağlıklı bir gelecek hazırlayabileceğiniz Projenin tanıtımını 5 MAYIS 2018 tarihine proje alanında gerçekleştirilecek. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.