Kemalpaşa’da Hedef Profesyonel Lig

Kemalpaşa’da Hedef Profesyonel Lig

Kemalpaşa Spor Kulübü tarafından organize edilen toplantıda bir araya gelen kulüp yöneticileri yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği İzmir 2. Amatör ligde grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak bir üst lige yükselen Kemalpaşaspor’da hedef bu yılda şampiyonluğu elde ederek Süper Amatör Lige yükselmek.
Yeni sezon öncesi gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında yönetim kurulunu bilgilendiren Kulüp Başkanı Ramazan Faal, Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Kemalpaşalıların destekleri ile Kemalpaşaspor’u hak ettiği profesyonel liglere taşıyacaklarını söyledi.

Yeni sezon için Teknik Direktör Murat Alaçayır ile anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Ramazan Faal “İç ve dış transferde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Üst liglerde oynamış birçok tecrübeli futbolcuyu kadromuza kattık. Yönetimimiz ve teknik kadromuz ile geçen yıl olduğu gibi bu yılda ligimizi şampiyon olarak tamamlayıp, bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Kemalpaşaspor’un yeri profesyonel liglerdir. Biz bu hedef için yola çıktık ve bunu başarmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizlere destek olan değerli yöneticilerimize ve Kemalpaşalılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.