Kemalpaşa'da her mahalleye bir düğün salonu

Kemalpaşa'da her mahalleye bir düğün salonu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 13 yeni düğün salonu yaptıklarını belirterek, bunlardan 11'nin hizmete girdiğini 2'sinin ise bu yıl içerisinde hizmete gireceğini belirtti.

Her mahalleye düğün salonu çalışması başlatan Kemalpaşa Belediyesi özellikle eskiden belde ve köy olan yeni mahallelere modern düğün salonu yaparak hizmete açtı. Belediye tarafından Örnekköy, Çambel, Akalan, Sütçüler, Yukarıkızılca ve Kuyucak mahallesine kapalı düğün salonu, Bağyurdu ve Armutlu mahallelerine havuzbaşı düğün salonu ve sosyal yaşam kompleksi, Ulucak mahallesine ise 2 kır düğün salonu yapıldı.

 

Kemalpaşa'da vatandaşların yaz aylarında mahalle meydanlarında düğün yaptıklarını, kış aylarında ise düğün yapmak için boş salon bulamadıklarını belirten Uğurlu, "Hemşerilerimiz düğün yapmak için hem çok para harcıyor hem de çok uzak mesafelere gitmek zorunda kalıyorlardı. Biz bu sıkıntıların giderilmesi için her mahalleye modern düğün salonu yapma çalışması başlattık ve çalışmalarımızın çoğunu tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk.  Çok cüzi rakamlara kiralanan salonlarımızı hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
 

"Belediyecilik gönülleri imar etmektir"
 

Belediyeciliğin sadece şehri imar etmekten ibaret olmadığını kaydeden Başkan Uğurlu, "Bir şehri imar ederken içinde yaşayanları ihmal edersen ihmal ettiklerin imar ettiğin şehri tahrip eder. Biz 4 yıl önce yeniden imar etmeye başladığımız Kemalpaşa'mızda hemşerilerimizi de ihmal etmiyoruz.  Belediyecilik sadece imar, fen işleri değildir, şehrin imarı değildir. Belediyecilik aynı zamanda gönülleri imar etmektir. Bölgemizin her türlü ihtiyacına karşılık verebilmek için, kültürel ve sosyal tesislerin yanında görevimiz olmamasına rağmen bir çok hizmeti Kemalpaşa Belediyesi olarak biz yapıyor kentimize değer katıyoruz. Şu an Kemalpaşa, kendi kaynakları ile ayakta durabilen, borçlanmayan, mali yapısı güçlü bir belediyedir. Biz 'Güçlü Türkiye, Güçlü Kemalpaşa' anlayışıyla hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.